(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijöitä tuotannonohjaajan tai harjoittelijan tehtävään, Helsinki, Pirkkala, Turku
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää/kesätyöntekijöitä tuotannonohjaajan ja/tai tuotannonohjaaja-harjoittelijan tehtävään Helsinkiin, Pirkkalaan tai Turkuun.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tietoverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta)

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet tuotannonohjaajana (tai avustavassa roolissa). Käsittelet asiakastilauksia sekä aikataulutat ja resursoit niitä alueille tuotantoon. Seuraat töiden etenemistä, raportoit ja kommunikoit asiakkaiden kanssa. Tuotannonohjaaja luovuttaa työt asiakkaalle, sinulla on merkittävä rooli töiden laadunvalvonnassa ja -ohjauksessa. Myös kenttäorganisaation tukeminen ja työnaikaisten muutosten hallinta on olennainen osa työnkuvaasi. Osallistut tehtävässä myös osin materiaalien ostotoimintaan.

Toivomme sinulta:

  • kykyä omaksua uusien tietojärjestelmien käyttö nopeasti
  • hyvää paineensietokykyä ja organisointitaitoja
  • olet yliopisto/amk -opiskelija (tietoliikenne) tai sinulla on soveltuvaa työkokemusta alalta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • huolellisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja pitkäjänteisyys
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Jari Jeskanen, +358 40 583 5679.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.