(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijöitä tuotannon tietojärjestelmien kehittämiseen
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kahta kesätyöntekijää tuotannon tietojärjestelmien kehittämiseen Pirkkalaan.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tietoverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työssäsi tulet olemaan mukana tuotantoprosessiemme ja niitä tukevien tietojärjestelmien kehittämisessä. Tulet mm. tunnistamaan ja analysoimaan kehityskohteita, kehittämään ja tuottamaan tuotantoprosessiimme liittyvää raportointia, tekemään yhteistyötä järjestelmätoimittajien kanssa. Lisäksi toimit tuotannon pääkäyttäjän sijaisena sekä jalkautat toimintatapoja ja prosesseja tuotantoyksiköihimme.

Toivomme sinulta:

  • hyviä yleisiä IT taitoja
  • hyvää osaamista excelistä ja muista Office-ohjelmista
  • hyviä kommunikointitaitoja, myös englanniksi
  • olet jo opiskellut muutaman vuoden yliopisto- tai ammattikorkeakoulutasolla.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • kiinnostus tietojärjestelmien ja tuotantoprosessien kehittämisestä
  • aktiivisuus ja oma-aloitteisuus, kyky tarttua toimeen
  • kyky ja halu toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Koivuniemi, Head of Operational Excellence, +358 406417170.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.