(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijöitä suunnitteluun /tuulivoimaprojekteille, Tampere
Empower PN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää/ kesätyöntekijöitä suunnitteluun Tampereelle.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Sähköverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet erilaisissa sähköverkkoprojekteissa suunnittelutehtävissä. Rakennamme asiakkaille uusiutuvan energian kokonaisratkaisuja ja toimitamme avaimet käteen projektitoimituksia.

Toivomme sinulta:

  • useamman vuoden insinöörin tai diplomi-insinöörin opintoja sähkötekniikan parissa
  • tarkkaavaista otetta ja oma-aloitteellisuutta
  • kielitaitoa
  • motivaatiota oppia uutta ja tarttua haasteisiin
  • AutoCad-osaamista tai kiinnostusta oppia uusia ohjelmistoja.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • ruotsin kielen osaaminen
  • joustavuus ja yhteistyötaidot eri sidosryhmien välillä
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Samira Niemelä, +358 44 425 4842.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.