(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijöitä sähköasemien ja sähkönjakelujärjestelmien kunnossapitoon, Hämeenlinna, Lappeenranta, Harjavalta ja Oulu
Empower PN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijöitä sähköasemien kunnossapitoon Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan, Harjavaltaan ja Ouluun

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna olevat tehtävät sijoittuvat Empowerin Sähköverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Osallistut sähköasemien ja teollisuuden sähkönjakelujärjestelmien kunnossapitotehtäviin sekä tarvittaessa erilaisiin pieniin rakentamistöihin. Voit olla jo urallasi edennyt osaaja tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa sähköalan koulutusta kuten sähkö-, energia- tai automaatiokoulutusohjelman mukaista koulutusta
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia sekä kehittää toimintaa
  • matkustusvalmiutta
  • B-ajokorttia.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuksessa paikkakunnan, jonne olet työtä hakemassa!

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön päälliköt Tuomas Kekki Hämeenlinna, 040 641 7617, Sami Erjansalo Lappeenranta, 040 641 7879, Pasi Lajunen Harjavalta, 044 425 2064, Marko Kujanpää Oulu 040 641 7794

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.