(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijöitä projektiyksikköön, Oulu, Tampere
Empower PN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijöitä projekti-insinöörin tehtävään Ouluun ja Tampereelle.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Sähköverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet erilaisissa projekteissa, tuulivoima- tai sähkönjakeluverkkotyömailla. Rakennamme asiakkaille esimerkiksi uusiutuvan energian kokonaisratkaisuja ja avaimet käteen projektitoimituksia. Työskentelet projektissa projektipäällikön ja muun työmaahenkilöstön apuna, varmistaen projektin sujuvan läpiviennin. Työnkuvaasi kuuluu mm. dokumentointia, organisointia ja muita projektihallinnan ja työmaavalvonnan tehtäviä.

Toivomme sinulta:

  • useamman vuoden insinöörin tai diplomi-insinöörin opintoja
  • tarkkaavaista otetta ja oma-aloitteellisuutta
  • kielitaitoa ja matkustusvalmiutta (B-ajokortti)
  • motivaatiota oppia uutta ja tarttua haasteisiin.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • sähkö-, energia-, tai rakennustekniikan opinnot
  • ruotsin kielen osaaminen
  • joustavuus ja yhteistyötaidot eri sidosryhmien välillä
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Project Portfolio Managerit Saanamari Manneri, +358 40 641 7532 tai Maija Isoaho +358 44 425 2457.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.