(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijöitä koneasentajan tehtävään
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijöitä liikkuvaan yksikköön Helsinkiin ja Tampereelle.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Teollisuuspalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet teollisuuden ja voimalaitosten mekaanisten laitteiden huolto- ja kunnossapitotöissä.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvia opintoja sekä halua oppia uutta
  • reipasta asennetta
  • matkustushalukkuutta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • aikaisempi kokemus teollisuuden ja voimalaitosten laitteiden korjauksista ja huolloista
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin osalta palvelupäällikkö Mika Rasi, +358 40 641 7951 ja Tampereen osalta palvelupäällikkö Kimmo Hepola, +358 44 425 3152

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.