(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijä toimitusprojektiemme projekti-insinööriksi tai harjoittelijaksi, Helsinki, Pirkkala
Empower TN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää projekti-insinöörin / harjoittelijan tehtävään Helsinkiin tai Pirkkalaan.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tietoverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet tietoliikenneverkon rakentamisprojekteissamme, joissa rakennamme teloperaattoreiden verkkoja. Projekteinasi voivat olla esimerksiki pientalolalueiden kuidunrakentamisprojektit, joissa toimit tiiviissä yhteistyössä Empowerin projektiorganisaation sekä alueen asukkaiden kanssa. Koostat esim. projektin raportointia ja koordinoit projektin toteutusta projektipäällikön ja muun projektiorganisaation tukena. Saatat myös hoitaa esim. asukkaiden kontaktointia ja asennusaikataulujen sopimista sekä projektin edistymisen seurantaa ja valvontaa.

Toivomme sinulta:

  • hyvää osaamista excelistä ja muista office-ohjelmista
  • kiinnostusta tuotannonohjauksen tietojärjestelmiä kohtaan
  • olet esim. ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija.
  • kokemus projekteista tai tietoliikennetekniikan opinnot / tuntemus ovat eduksi.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • aktiivisuus, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • hyvät kommunikointitaidot
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tero Tapiola, +358 44 425 2197: ti 6.2., ti 13.2. ja ti 20.2. klo 13-14.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.