(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijä radioverkkoasiantuntijan tai harjoittelijan tehtävään, Pirkkala
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää radioverkkoasiantuntijan tai radioverkkoasiantuntija-harjoittelijan tehtävään Pirkkalaan.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tietoverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta).

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässä työskentelet mobiilitukiasemaverkkojen käyttöönottotehtävissä ja käyttöönottoja avustavissa radioverkon operoinneissa.

Toivomme sinulta:

  • kykyä omaksua uusien tietojärjestelmien käyttö nopeasti
  • hyvää paineensietokykyä
  • olet yliopisto/amk -opiskelija (tietoliikenne) tai sinulla on tehtävään soveltuvaa työkokemusta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • huolellisuus, hyvä keskittymiskyky ja pitkäjänteisyys
  • Koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Jeskanen, +358 40 583 5679.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.