(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kesätyöntekijä liiketoiminnan digitaalisten ratkaisujen kehitykseen, Tampere
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

ule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää Empowerin Sähköverkkopalveluihin digitaalisten ratkaisujen kehitykseen Tampereelle.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Sähköverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet dynaamisessa organisaatiossa osana sähköverkkopalveluidemme myynti- ja kehitysyksikköä. Keskeisiin tehtäviin kuuluu liiketoimintaa tukevien digitaalisten ympäristöjen kehitys yhteistyössä sähköverkon rakentamisen, suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden sekä kunnossapidon palvelutuotannon kanssa.

Osallistut projektinhallinta- ja työnohjausjärjestelmien ylläpitoon sekä uusien käyttäjien koulutukseen ja käytön seurantaan. Tuet eri järjestelmien pääkäyttäjiä sekä projektipäälliköitä osallistumalla kehitysprojektien projektinhallintaan ja aliprojektien johtamiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Toivomme sinulta:

  • vahvaa tietojärjestelmä- ja MS Excel -osaamista
  • ymmärrystä projektinhallinnan perusteista
  • tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (DI/amk.)
  • englannin kielen sujuvaa osaamista
  • ajokorttia.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkisyys
  • hyvä organisointikyky
  • rohkeus tarttua uusiin tehtäviin
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pilvi Pirkonen, Business Development Manager, +358 44 425 4578.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.