(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Järjestelmäavustaja, Helsinki
Empower IM Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää järjestelmäavustajan tehtävään Helsinkiin.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tiedonhallintapalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet osana Etäluenta –tiimiä toimittamassa maan parasta mittauspalvelua verkkoyhtiöasiakkaillemme. Toimit asiantuntijatiimin apuna ylläpitämässä automaattisia mittarinlukujärjestelmiä, monitoroit älymittalaitteiden toimintaa sekä annat parasta mahdollista asiakaspalvelua niin verkkoyhtiöasiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden perehtyä tulevaisuuden asiantuntijatyöhön voimakkaasti kehittyvällä toimialalla.

Toivomme sinulta:

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • sähkö- tai tietotekniikka-alan AMK- tai yliopistokoulutusta
  • luontevaa tietotekniikan ja Office -työkalujen käyttötaitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • kiinnostus älyverkkoihin ja -mittareihin
  • ymmärrys sähkön- tai energiamittauksen perusteista
  • hyvät asiakaspalvelu- ja kommunikointitaidot
  • olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen työssäsi
  • sinulla on halu ja valmius oppia uutta sekä
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Antti Oksanen, +358 50 312 0587.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.