(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Energia-alan valvomotehtävät, Porvoo
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää tekniseen asiantuntijatehtävään Porvooseen.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tiedonhallintapalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet Empower Porvoon toimipisteessä asiantuntijatiimissä vesivoimalaitos- ja verkostovalvontapalveluiden valvonta- ja käyttötehtävissä. Porvoon valvomostamme valvotaan ja ohjataan yli 50 vesivoimalaitosta ympäri Suomen sekä valvotaan sähköverkkoja, johdetaan keskeytyksiä ja selvitetään sähköverkon häiriötilanteita. Lisäksi tuotetaan tasehallinnan ja kaupankäynnin palveluita pohjoismaisille energiamarkkinoiden toimijoille.

Osana asiantuntijatiimiä vastaat Empowerin energiamarkkinapalveluiden asiakkaina olevien yhtiöiden vesivoimalaitosten tuotantosuunnitelmien tekemisestä sekä verkostovalvontaan liittyvistä käyttötehtävistä.

Toivomme sinulta:

  • sähkötekniikan tai sähköautomaation koulutusohjelma tai suoritettuja aineopintoja
  • vesivoimalaitosten ja/tai sähköverkon perustietämystä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • kokemus tietojärjestelmien käytöstä
  • yhteistyökyky ja joustavuus
  • asiakaspalveluhenkisyys ja aloitteellisuus
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ben Westerlund, +358 44 425 2510.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.