(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Dokumentoija, Kuopio
Empower TN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää/kesätyöntekijöitä dokumentoijan tehtävään Kuopioon.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tietoverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Dokumentoijan tehtävässä työskentelet tietoliikenneverkkojen rakentamiseen liittyvissä järjestelmäpuolen tehtävissä. Tehtäviin kuuluu tietoliikenneverkkojen dokumentointi operaattoreiden verkkotietojärjestelmiin. Tehtävä sisältää myös aktiivista yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta:

  • tietoliikenneverkkojen tuntemusta ja/tai aiempaa työkokemusta alalta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • aktiivinen ja oma-aloitteinen työote
  • hyvät tiimityö- ja asiakaskommunikointitaidot
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tero Jolkkonen, +358 44 425 4105.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.