Kesätyö 100% varmuudella, ravintolan asiakaspalvelutehtävissä
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2021
Onko Sinun kalenterissasi vielä vapaata keväälle? Oletko kenties vailla kesätyötä ensi kesälle? Miltä kuulostaa, jos lupaamme sinulle 100% varmuudella töitä ensi kesälle?

Näin me nimittäin teemme! Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden hakea mukaan StaffPointin ja Keudan yhteistyössä toteuttamaan koulutukseen, joka alkaa helmikuun 14. päivä ja kestää 30. huhtikuuta saakka. Koulutuksen aikana opetellaan erilaisia ravintolan asiakaspalvelutehtävissä tarvittavia taitoja, joiden avulla tulet pärjäämään kesätöissä esim Lentokentän kansainvälisessä ilmapiirissä, Olympia Stadionin tai Messukeskuksen tapahtumissa tai HOK-Elannon moninaisissa ravintoloissa.

Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Koulutus on räätälöity siten, että sen avulla pärjäät työllistyessäsi erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ravintolassa. Koulutuksessa sinulle kertyy osaamista asiakaspalvelusta ja myynnistä, juomien myyntiin ja tarjoiluun liittyvää osaamista sekä kahvilapalveluissa toimimisen osaamista.

Koulutuksen kesto on keskimäärin 2,5 kuukautta, joten koulutukseen osallistujat ovat oikeutettuja opintotukeen tältä ajalta. Koulutukseen sisältyy työelämäjakso, jossa teoriaopintoja päästään harjoittelemaan heti aidossa ympäristössä. Koulutuksen päätyttyä on mahdollisuus tehdä työsopimus StaffPointin kanssa ja työllistyä esimerkiksi SSP:n moninaisiin ravintolavaihtoehtoihin lentokentälle, HOK-Elannon ravintoloihin tai Compass Groupille esimerkiksi Olympia Stadionille tai Messukeskukseen.


Edellytämme sinulta

Kiinnostusta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan
Kiinnostusta työskennellä ravintolassa
Mahdollisuutta työskennellä erilaisissa vuoroissa


Tarjoamme sinulle

100% varmuudella kesätyön
Onnistumisen iloa!
Mahdollisuuden kerryttää työelämässä tarvittavaa osaamista
Mahdollisuuden kartuttaa kielitaitoa kansainvälisessä työympäristössä


Kiinnostuitko?

Koulutukseen hakeminen tapahtuu Keudan sivujen kautta:
Keuda - Ravintolan asiakaspalvelija


Lisätietoja

Sanna Helttunen
Kehityspäällikkö
StaffPoint Oy
sanna.helttunen@staffpoint.fi
0207206581


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1537435
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki