(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä Valmetin tuotannossa
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Se tunne kun… 
... olet opiskellut ahkerasti ja pääset nyt käyttämään oppimaasi työelämässä 

Tarjoamme töitä yli 400 opiskelijalle tänä kesänä ja odotamme innolla, että liityt joukkoomme! Tarjolla olevista kesätöistä noin puolet sijoittuu erilaisiin tuotannon työntekijätehtäviin kuten kokoonpanotöihin, asentajiksi, hitsaajiksi, koneistukseen sekä tehdashuoltoon ja -kunnossapitoon. Lisäksi haemme harjoittelijoita tuotannon työnjohtotehtäviin sijaistamaan työnjohtajiamme kesän aikana. 

Saat tarkempia tietoja tarjolla olevista kesätöistä ja niiden sijainneista kampanjasivustoltamme osoitteesta www.valmet.com/kesatyot. Sivustolta löydät myös tietoa rekrytointimessuista, joille osallistumme alkuvuoden aikana. Messuilla saat mahdollisuuden tavata valmetlaisia ja kuulla lisätietoja tarjolla olevista kesätöistämme.

Odotuksemme sinulle 

Useimpiin tehtäviimme odotetaan opintoja teknisellä alalla (ammattiopisto, AMK tai korkeakoulu). Tarjolla on monipuolisesti tehtäviä sekä opintojensa alku- että loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Haluamme tukea tulevaisuuden osaajia arvokkaan kokemuksen hankkimisessa, joten tule oppimaan kanssamme!

Arvostamme reipasta työotetta, huolellisuutta, vastuullisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi monenlaisissa tehtävissä. Tuotannon tehtävämme vaativat täysi-ikäisyyttä, valmiutta työskennellä vuorotyössä sekä suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle 

Kesätöissä Valmetilla tulet olemaan osa taitavaa ja innostunutta joukkoa, jossa pääset haastamaan osaamistasi 13 000 työkaverin tukemana. Otamme työmme vakavasti, mutta aina on aikaa myös hauskanpidolle työkavereiden kanssa! 

Kesätyömme alkavat sopimuksen mukaan keväällä tai alkukesästä ja kestävät yhdestä neljään kuukautta. Aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen yritykseen, liiketoimintaamme, omaan tehtävääsi sekä siihen, miten teet työsi mahdollisimman turvallisesti. 

Kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota sinulle tulevaisuudessa useita erilaisia uramahdollisuuksia mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Toimistomme ovat täynnä valmetlaisia, jotka ovat aloittaneet uransa kesätyöntekijöinä vuosia sitten!

Näin haet

Hae mukaan huipputiimiimme täyttämällä hakulomake ja liittämällä mukaan CV:si 16.2.2020 mennessä. Määrittele hakulomakkeella, minkälaisesta tehtävästä olet kiinnostunut ja millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä. Huomioithan, että tältä sivulta aukeavalla hakulomakkeella haet tuotantomme työntekijä- ja työnjohtotehtäviin. Jos olet kiinnostunut tarjolla olevista asiantuntijatehtävistä mm. suunnittelussa, tuotekehityksessä, projektijohdossa tai erilaisissa tukitoiminnoissa, täytä täältä www.valmet.com/kesatyot löytyvä englanninkielinen hakulomake. 

Hakemuksen jättämisen jälkeen rekrytointiprosessimme seuraava askel on videohaastattelu. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostiosoitteeseesi, pidä siis postiasi silmällä! Hakemusten ja videohaastattelujen perusteella esimiehemme kutsuvat hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. 

Liity joukkoomme ja vietä ikimuistoinen kesä Valmetilla!