(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä vakuutuspalveluissa
Työeläkeyhtiö Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Meillä on tarjolla tulevana kesänä kesätyötehtäviä vakuutuspalveluissa. Palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita kokoluokasta riippumatta heidän TyEL- ja YEL-vakuutusasioissaan koko vakuutuksen elinkaaren ajan asiakaskokemusta vaalien. Avoinna olevat kesätyötehtävät ovat palveluneuvojan ja perinnän palveluneuvojan tehtäviä, joissa pääset palvelemaan asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa.

  • Palveluneuvojan tehtävässä palvelet asiakkaita heidän työeläkevakuutusasioissaan eri kanavissa, niin puhelinpalvelussa, sähköpostilla kuin chatissakin. Toivomme sinulla olevan innostusta asiakaspalveluun ja arvostamme ruotsin- ja englanninkielen taitoa. Sopiva koulutustausta näihin tehtäviin on ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävä tutkinto, esim. tradenomin tutkinto.
  • Vakuutuspalvelujen perinnän palveluneuvojan tehtävässä tarvitset asiakaspalveluosaamista, neuvottelutaitoja ja vastuullista omatoimisuutta. Tehtävä antaa hyvän kuvan perinnän ja perusjuridiikasta (insolvenssioikeus) sekä yritystoiminnasta. Se soveltuu parhaiten oikeustieteitä opiskelevalle, jolla muutaman vuoden opiskelut takana. Tehtävä edellyttää englanninkielen suullista- ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi

Hae alla olevien linkkien kautta siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin. Yhden hakemuksen täyttäminen siis riittää. Täytä hakulomake viimeistään 28.2.2018. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen.

Hakulomake: Palveluneuvoja vakuutuspalveluihin 
Videotervehdys

Hakulomake: Perinnän palveluneuvoja vakuutuspalveluihin
Videotervehdys

Lisätietoja voit kysyä HR-partneri Kati Ovaskalta (p. 040 0376 579) 9.2. klo 10-12.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoiset tehtäviä sijoittamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänä vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Olemme mukana myös Vamlasin kampanjassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka ja kehittää siten parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme.