(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä tuotantotehtävissä
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2019

Se tunne kun.. 

... olet opiskellut ahkerasti ja pääset nyt käyttämään oppimaasi työelämässä 

 
Haluatko tietää, miten jalkapallokentän kokoisia koneita rakennetaan? Tarjoamme töitä sadoille opiskelijoille tänä kesänä ja odotamme innolla, että liityt joukkoomme! Mitä sitten tulet tekemään työssäsi Valmetilla? Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon työntekijätehtäviin kuten kokoonpanotöihin, asentajiksi, hitsaajiksi, koneistukseen ja moneen, moneen muuhun tehtävään. Lisäksi haemme toimihenkilöharjoittelijoita tuotannon työnjohtotehtäviin.  

Tuotannon tehtävät sijoittuvat tehtaillemme Jyväskylässä, Tampereella, Valkeakoskella, Inkeroisissa, Juankoskella, Kajaanissa, Kauttualla, Lapualla, Porissa, Raisiossa ja Varkaudessa.  

  

Odotuksemme sinulle 

Opiskelet teknisellä alalla (ammattiopisto, AMK tai korkeakoulu) tai omaat ainakin perustiedot alalta. Monissa tehtävissämme ei vaadita aiempaa työkokemusta tai vuosien opiskelua. Haluamme tukea tulevaisuuden osaajia arvokkaan kokemuksen hankkimisessa, joten tule oppimaan kanssamme!

  

Arvostamme reipasta työotetta, huolellisuutta, vastuullisuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja myös osana tiimiä. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi monenlaisissa tehtävissä. Tuotannon tehtävämme vaativat myös mahdollisuutta työskennellä vuoroissa sekä suomen kielen osaamista.  

 
Tarjoamme sinulle 

Kesätöissä Valmetilla tulet olemaan osa taitavaa ja innostunutta joukkoa, jonka kokemusta ja ideoita arvostetaan ja jossa pääset haastamaan osaamistasi 12 000 työkaverin tukemana. Otamme työmme vakavasti, mutta aina on aikaa myös hauskanpidolle työkavereiden kanssa! 

Kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota sinulle useita erilaisia uramahdollisuuksia mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Toimistomme ovat täynnä valmettilaisia, jotka ovat aloittaneet uransa kesätyöntekijöinämme vuosia sitten. Se tunne, kun tiedät löytäneesi paikkasi: 

”Parasta Valmetilla työskentelyssä ovat olleet työkaverit. Töihin on maanantaisinkin mukava tulla, kun tietää, että apua on saatavilla aina tarvittaessa. Työni on ehdottomasti kehittänyt kykyäni toimia ja ratkaista ongelmia paineen alla.” – Valmetin kesätyöntekijä kesältä 2018. Lue täältä, mitä muut kesäharjoittelijat ovat sanoneet työstään Valmetilla. 

  

Lisätiedot 

Kiinnostuitko? Hae mukaan joukkoomme oheisen linkin kautta 13.2.2019 mennessä. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan keväällä tai alkukesästä ja kestävät yhdestä neljään kuukautta.  

Alamme täyttää tehtäviä jo hakuajan ollessa käynnissä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Rekrytointiprosessiin kuuluu videohaastattelu valituille hakijoille, ja rekrytointiprosessin päätyttyä ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin lopputuloksesta.  

Osallistumme hakuajan aikana useille rekrytointimessuille eri puolilla Suomea. Lisätietoja löydät Valmetin sosiaalisen median kanavista sekä Facebookin kesärekrytapahtumastamme. 

Liity joukkoomme, tapaamisiin kesällä 2019! 

  

Kun kaikki toimii yhteen 

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. 

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers