Kesätöitä tarjolla tarjoilijoille ja festarimestareille
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Oletko lautasten kantoa pelkäämätön ravintola-alan iloinen ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haluatko tuottaa asiakkaille elämyksiä mahtavalla asiakapalvelulla? 

Jos olet niin hae meille töihin! Tarjoamme monipuolisen ympäristön, jossa pääset syventämään ravintola-alan tuntemustasi sekä kehittämään ammattitaitoasi näkemällä useita erilaisia ravintoloita toiminnantasolta käsin. Tarjolla keikkatöitä sekä vakituisempiakin sopimuksia hyville innokkaille tekijöille.

Meidän kauttamme on myös mahdollisuus päästä työskentelemään kesän festareille ympäri Suomen monipuolisiin tehtäviin!

Hae siis nyt, sillä paikat täytetään piakkoin ;)

Lisätietoja:

Hanna Ylinen, hanna-maarit.ylinen@smilepalvelut.fi, 050 3222827


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135136
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 5.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi