(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä rakennusalalta
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Pääsetkö tässä kuussa reserviin ja töitä tulisi löytää? Vai haetko vielä kesätöitä ja leppoinen keikkahomma olisi juuri sopiva sinulle? Etsimme reippaita ja joustavia työntekijöitä Tampereen ja Pirkanmaan alueen rakennustyömaille.

Tervetuloa Tampereen rakennustyömaille hankkimaan monipuolista kokemusta. Työmaat ovat uudis- ja korjausrakennuskohteita, joissa tarvitaan apua esimerkiksi muottien purkamisessa, materiaalien siirtämisessä ja siistimisessä. Tehtävässä työskentelisit arkisin klo 7-15.30 mielenkiintoisten ja asiansa osaavien asiakasyritystemme työmailla.

Odotamme hakijalta vain hyvää fyysistä kuntoa, täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Kilpailukykyinen palkka määräytyy kokemuksesi sekä alan työehtosopimuksen mukaan. Työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla. Työt jatkuvat joustavasti käytettävyytesi mukaan.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, jonka kautta pääset työskentelemään alan johtavien yritysten työmailla. Me pidämme työntekijöistämme huolta: perehdytämme, varustamme ennen työmaalle lähtöä sekä maksamme palkat ajallaan. Hae heti oheisen hakemuslomakkeen kautta ja tule meille töihin!