(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä perinnän, asiakaspalvelun ja myyntireskontran tehtävissä
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa voit haastaa itseäsi sekä hyödyntää kaupallisen alan opintojasi tehokkaasti käytännössä?

Haemme nyt kesän ajaksi vahvistusta toimipisteisiimme eri puolilla Suomea. Helsingissä ja Tampereella kesätyöt painottuvat asiakaspalvelukeskukseemme sekä monipuolisiin perinnän tehtäviin. Jyväskylään haemme kesätyöntekijöitä myyntireskontraan liittyviin tehtäviin, joihin sisältyy myös asiakaspalvelua.

Odotamme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on positiivinen ja aikaansaava ote työhösi. Osaat työskennellä tehokkaasti sekä tiimissä että itsenäisesti ja hoidat työsi kerralla kuntoon. Lisäksi tarvitset työssä numerotarkkuutta, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työporukan ja viihtyisät tilat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kesän aikana opit uutta, tutustut uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea hankit loistavaa työkokemusta tulevaisuutta varten!

Instagram-tilillämme @intrum_suomi voit käydä kurkkaamassa millaista intrumlaisten arki on! 

Työt ajoittuvat sopimuksen mukaan touko-elokuulle. Tehtävästä riippuen pyrimme myös tarjoamaan mahdollisuuksia jatkaa työtä myös syksyllä esimerkiksi opintojen ohessa. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2020 mennessä.