Kesätöitä korkeakouluopiskelijoille
Borealis Polymers Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Luomme ratkaisuja paremman tulevaisuuden puolesta.

 

Tarjoamme innokkaille ja motivoituneille kemian alan (esim. kemian tekniikka, konetekniikka, prosessitekniikka) ammattikorkea- ja yliopisto-opiskelijoille kesätyöpaikkoja useassa eri toiminnossa Porvoon tuotantolaitoksillamme Kilpilahdessa.

 

Kesätyö korkeakouluopiskelijalle voi olla joko päivä- tai vuorotyötä ja pääset avustamaan tuotantolaitoksille tehtävissä valmisteluissa, suunnittelussa, työnjohdossa sekä prosessityöstä riippuen opinnoistasi ja jo kertyneestä ammattitaidostasi. Valitulta edellytetään 18 vuoden ikää, meneillään olevia opintoja sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivomme hakijoilta positiivista ja oma-aloitteista asennetta hyödyntää opinnoissa saatuja tietoja työelämään sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten hakijalla on oltava vahva ymmärrys laadukkaan työn merkitysestä turvallisessa työympäristössä.


 

 

Mitä Borealis tarjoaa sinulle

 

Meillä Borealiksella on erittäin tärkeää, että pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöillemme merkityksellisiä kesätyöpaikkoja. Olemme jälleen mukana Vastuullinen Kesäduuni kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyviä kesätyön periaatteita. Vuonna 2020 yrityksemme sijoittui kilpailussa kuudenneksi. Vastuullisen kesäduunin järjestämässä kyselyssä kesätyöntekijämme ilmaisivat saaneensa meiltä merkityksellisiä työtehtäviä sekä kiittelivät arvostavasta ja tasavertaisesta kohtelusta kesätyön aikana. Olemme erittäin ylpeitä jokaisesta kesätyöntekijästämme ja nöyrän kiitollisia tästä palautteesta. Teemme joka vuosi paljon työtä sen eteen, että olisimme entistä parempi kesätyönantaja myös tulevaisuudessa.

 


Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Tarjoamme myös työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 


Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit yksi meidän upeista kesätyöntekijöistämme ja mitkä tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Olemme aktiivisia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi hyvissä ajoin järjestelmämme kautta. Viimeinen hakupäivä tulevan kesän tehtäviin on 28.2.2021.

 

 

 

We go beyond boundaries. Together.

 

 

 

 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot