(Poistunut julkaisusta)

kesätöitä korkeakouluopiskelijoille
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Tarjoamme innokkaille ja motivoituneille alan (esim. kemian tai kemiantekniikan) ammattikorkea- ja yliopisto-opiskelijoille kesätyöpaikkoja useassa eri toiminnossa Porvoon tuotantolaitoksillamme Kilpilahdessa.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja oma-aloitteista asennetta hyödyntää opinnoissa saatuja tietoja työelämään, sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme huolellista, tuotannon luonnetta kunnioittavaa työotetta ja asennetta.

Kesätyö korkeakouluopiskelijalle voi olla joko päivä- tai vuorotyötä, ja pääset avustamaan esimerkiksi tuotantolaitoksille tehtävissä valmisteluissa, suunnittelussa, työnjohdossa sekä prosessityössä riippuen opinnoistasi ja jo kertyneestä ammattitaidostasi. Mainitsethan hakemuksessasi, mitkä tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Kesätyöhön valitulta edellytetään 18 vuoden ikää, meneillään olevia opintoja sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis myös tarjoaa henkilöstölleen työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit upeaan kesätyöntekijöidemme joukkoon ja millaisista tehtävistä olisit ensisijaisesti kiinnostunut. Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 9.2.2020. Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuajalla, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen? Ota yhteyttä Talent Acquisition Specialist Lotta Pohjola-Korhoseen (+358 50 379 4230, lotta-pohjola-korhonen@borealisgroup.com) tai Aliisa Vainikkaan (+358 50 379 4326, aliisa.vainikka@borealisgroup.com).