(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä Kaupunkipyöräprojektissa pääkaupunkiseudulla
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019Työn kuvaus:
  Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä tulee osa helsinkiläisten ja espoolaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.
 
Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2019. Vuonna 2019 kaupunkipyörillä voi rullailla entistä useampi. Helsingissä on silloin käytössä 2 380 pyörää ja 238 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Pitäjänmäelle, Oulunkylään ja Puotilaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä on yhteensä 1 050 ja asemia 105.
 
Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät
 
Haemme CityBikelle Finland Oy:lle kesätyöntekijöitä eri rooleihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa. Töitä on tarjolla määräaikaisesti syksyyn asti oman käytettävyytesi mukaan. Töitä tehdään pääkaupunkiseudulla. Työvuoroja on tarjolla ma-su välillä kahdessa vuorossa. Työsopimus solmitaan valittujen henkilöiden ja Adeccon välille.
 
Tarjoamme sekä asiakaspalvelutehtäviä että pakettiautonkuljetustyötä. Töihin perehdytetään kattavasti.
 
Asiakaspalvelutyössä hoidat puhelimitse ja sähköpostitse asiakaspalvelua. Ratkaiset asiakkaiden ongelmia ja ohjaat tarvittaessa eteenpäin. Työssä pärjätäksesi sinulta löytyy aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, hyvää it-taitoa ja pärjäät työssä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.
 
Pakettiautonkuljettajana taas vastaat siitä, että pyöräasemilla on aina kaupunkipyöriä saatavilla ja tarvittaessa olet valmis auttamaan ja vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin. Työssä pärjää, jos on fyysisesti hyvässä kunnossa ja sinulta löytyy B-ajokortti. Lisäksi vaaditaan suomen ja englannin kielentaito ja hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus. Aikaisempi pakettiautonkuljetuskokemus katsotaan eduksi.
 
Laita hakemusta tulemaan heti, mikäli sinua kiinnostaa työskennellä Kaupunkipyöräprojektin parissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakemuksen voit jättää www.adecco.fi-sivulle ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot käytettävyydestäsi ja siitä, miksi olisit sopiva henkilö tähän paikkaan. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsulttimme Nhung Doan nhung.doan@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalvelija


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Kesätyö


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan


Toimipaikka:  VANTAA