(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä ISS:n Teknisissä palveluissa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

ISS Palveluilla on valtakunnallisesti kattava osaaminen kaikkiin taloteknisiin tarpeisiin rakennusautomaatiosta paloturvallisuuspalveluihin ja ilmanvaihtojärjestelmistä sähkötekniikkaan. ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 


Tule meille kesätöihin Kiinteistön ylläpitopalveluiden Teknisiin palveluihin pääkaupunkiseudulle. KesäduunISSa voit esimerkiksi olla avustavissa asennustöissä kokeneemman työntekijän seurassa.Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta tarvittaessa myös ennalta sovitusti viikonloppuisin. Kesätyöt sijoittuvat suurimmaksi osaksi kesä-elokuulle. 

Etsimme kesätyöntekijöitä seuraavilla osaamisalueilla 


  • Sähkötekniikka
  • Paloturvallisuus
  • Rakennusautomaatio
  • IV-tekniikka
  • Korjausrakentaminen

Jos olet teknisten alojen opiskelija ja omaat mahdollisesti jo aiempaa kokemusta asennustehtävistä, niin täytä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi . 

ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!