(Poistunut julkaisusta)

Kesätöitä eläkepalveluissa
Työeläkeyhtiö Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Tulevana kesänä meillä on tarjolla kesätyötehtäviä eläkepalveluissa.

Kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluissa tuemme työelämässä jatkamista tarjoamalla keinoja työkyvyn hallintaan ja eläkemenon säästöön sekä myönnämme työkyvyttömälle eläkkeen. Asiakkaitamme ovat sekä henkilö- että yritysasiakkaat. Toimintamme jakautuu ammatilliseen kuntoutukseen ja työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisemiseen sekä muutoksenhakuun, joka varmistaa ydinprosessien oikeellisuutta ja toimivuutta.

  • Haemme kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin ketterää ja aikaansaavaa kesätyöntekijää. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja chatissa sekä hakemusten käsittelyyn liittyvät tehtävät. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Soveltuva opintotausta on ammattikorkeakoulu tai korkeakouluopinnot.

Eläkekäsittelypalveluissa tehtävänämme on työeläkkeen laskenta ja eläkepäätösten antaminen sekä kansallisin että EU-säännöin. Lisäksi vastuullamme on asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjallisesti. Osallistumme myös järjestelmäkehitykseen liittyviin töihin ja olemme aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa ja yhteistyöryhmissä.

  • Haemme eläkekäsittelypalveluihin ketterää ja aikaansaavaa kesätyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja kirjallisesti sekä eläkekäsittelyyn liittyvät avustavat tehtävät. Odotamme Sinulta kiinnostusta eläkeasioihin, kokemusta puhelinpalvelusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista ja reipasta asennetta. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Soveltuva opintotausta on ammattikorkeakoulu.

Eläkemaksupalveluissa hoidamme varman 340 000 eläkkeensaaja-asiakkaan palvelut ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Tehtävänämme on eläkkeiden maksaminen, verotuksen, ulosoton ja muun perinnän hoitaminen sekä muutostietojen rekisteröinti. Lisäksi asiakkaan palvelu verkkopalvelussa, puhelimitse ja sähköpostitse on merkittävä osa työttämme.

  • Haemme eläkemaksupalveluihin oma-aloitteista ja aikaansaavaa tunti- ja kesätyöntekijää eläkemaksurekisterin hoitotehtäviin ja asiakaspalveluun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä tuntitöitä keväällä ja syksyllä ja kesällä täyttä viikkoa. Odotamme kokemusta asiakaspalvelusta ja ruotsin kielen taito on sinulle eduksi. Soveltuva opintotausta on tradenomiopinnot.

Hae alla olevien linkkien kautta siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin. Yhden hakemuksen täyttäminen siis riittää. Täytä hakulomake viimeistään 28.2.2018. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen.

Kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluiden hakulomake
Videotervehdys

Eläkekäsittelypalveluiden hakulomake
Videotervehdys

Eläkemaksupalveluiden hakulomake
Videotervehdys

 

Lisätietoja voit kysyä HR-partneri Hannele Pitkäseltä (p. 040 552 4671) 12.2. klo 14-16.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänä vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Olemme mukana myös Vamlasin kampanjassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka ja kehittää siten parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme.