Kesätoimittajaksi Katsoon
Aller Media Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Tule luomaan viihdyttäviä ja monipuolisia tv- ja elokuvasisältöjä kesäksi Katson printtiin ja digiin!

Rakastatko elokuvia? Koukuttavatko sarjojen juonenkäänteet? Ovatko kotimaiset ja kansainväliset tv-tähdet tuttuja? Seuraatko suoratoistopalveluja? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme kesätoimittaja

Katson ydintä on laadukas ja monipuolinen tv-sisältö. Panostamme suoratoistotarjonnan parhaimmistoon ja kerromme elokuvamaailman kutkuttavimmat käänteet elokuvaesittelyiden sekä näyttelijähaastatteluiden muodossa. Kurkkaamme myös tulevaan jännittävien juonipaljastusten kautta, pääset eturivissä kirjoittamaan, mitä lempisarjoissa seuraavaksi tapahtuu. Kaiken tämän lisäksi tuotamme viikoittain kattavan tv-oppaamme, josta löytyy jopa 60 kanavan ohjelmatiedot! Tuotamme ohjelmatieto-oppaan myös sisarlehteemme tv-Seiskaan!

Katson toimitustiimi on täynnä osaavia televisiojournalismin ammattilaisia. Teemme töitä upeissa toimitiloissa Helsingin Sörnäisissä. Tiimimme on täynnä monipuolista, ennakkoluulotonta ja raudanlujaa osaamista. Annamme sinulle paljon vastuuta ja vapauden ideoida ja tuottaa katsomaista sisältöä eri kanaviin oma-aloitteisesti. Töitä tehdään arkipäivisin. Työskentelemme myös tarvittaessa tehokkaasti etänä.
 
Kesätoimittajana työsi pääpaino on tv- ja elokuvasisällöissä, henkilöhaastatteluissa sekä ohjelmatieto-oppaan editoimisessa, mutta et kavahda mitään katsomaista sisältöä ja sen tuottamista. Sinulta sujuvat niin pidemmät lukujutut ja haastattelut kuin nopeat viime hetken uutisetkin. Kykenet nopeasti hahmottamaan, mikä on artikkelin kärki, oli sitten kyseessä hittielokuva tai dokumentti. Erityisesti ymmärrät, miten juttu taipuu eri julkaisualustoille.
 
Olet työskennellyt toimitusjärjestelmien kanssa ja Adoben ohjelmista käytät sujuvasti InDesignia ja Photoshopia.

Pystyt tuottamaan julkaisuvalmiita artikkeleita printtiin ja digikanaviin niihin sopivilla painotuksilla. Lähestyt haastateltavia rohkeasti ja tiedät, mitkä ovat suomalaisia kiinnostavat ajankohtaiset tv- ja elokuvasisällöt. Some-maailma on sinulle tuttua, ja hyödynnät Katson some-kanavia itsenäisesti ja ketterästi.

Hyvät verkostot, aikaisempi työkokemus tv-toimittajan työstä sekä alan koulutus auttavat sinua menestymään tehtävässä. Palkkaus pohjautuu Medialiiton ja Suomen Journalistiliiton väliseen Lehdistön työehtosopimukseen (kts. sivu 29). 

Haluamme sinut nopeasti mukaan Katson rautaiseen toimitustiimiin, joten hakuaikaa tehtävään on 29.1. asti. Lisäkysymyksissä tavoitat vastaavan päätoimittaja Sonja Peltomäen sähköpostitse, sonja.peltomaki@aller.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot