(Poistunut julkaisusta)

Kesätoimittaja
Ilta-Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Suomen johtava digitaalinen media hakee kesätoimittajia.

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia ja johtava digitaalinen media, jossa hankittu työkokemus auttaa uralla eteenpäin. Nyt etsimme kesätyöntekijöitä huippujoukkoomme kesäksi 2020.

Ilta-Sanomien toimittajat ovat monikanavaisen journalismin kovia ammattilaisia, jotka tekevät Suomen kiinnostavinta sisältöä Ilta-Sanomien verkkopalveluun, printtituotteisiin ja ISTV:hen.

Haemme ensi kesäksi toimittajia, kuvaajia, videokuvaajia, kuvatoimittajia, taittajia, verkon kuvittajia ja graafikoita muun muassa uutis-, politiikan-, ulkomaan-, urheilu-, viihde-, viikonvaihde-, lifestyle- ja visuaaliseen toimitukseen sekä Urheilulehteen ja Taloussanomiin. Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, aiempaa kokemusta alalta ja verkon sisällöntuotannosta.

Toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Liitä hakemukseen CV ja työnäyte enintään kahdesta julkaistusta jutusta. Liitetiedoston koko voi olla enintään 1 Mt ja muoto .doc, .pdf tai .rtf. Jos näyte on nähtävissä verkossa, kirjoita sivuston osoite lomakkeen lisätietoja-kohtaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.1.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja voit kysellä sähköpostilla Jaana Louhivuorelta: jaana.louhivuori(at)iltasanomat.fi.