Kesätöihin Verkkokaupan varastolle Tammistoon
BHG Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Verkkokaupalla menee hyvin ja kasvamme kovaa vauhtia. Meillä on tarjota mielenkiintoinen ja kannustava kesätyö omalla varastolla kodinrakentamisen ja sisustamisen verkkokaupassa. Meillä työtä tehdään aktiivisesti rennossa, iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Viime vuonna palkkasimme yli 20 kesätyöntekijää.

Haemme VARASTOLLE KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Tammistoon 

Työtehtäviisi kuuluvat varaston päivittäiset toiminnot:

  • saapuvien toimitusten tarkistaminen ja kirjaaminen järjestelmään 
  • hyllytys, päivittäisten tilausten keräily ja lähetys 
  • asiakaspalautusten käsittely 
  • showroom-asiakkaiden varastopalvelu

Tammiston varastolla on hyvä porukka ja pääset näkemään, miten ison verkkokaupan toimitukset hoidetaan. Kyseessä on pienehkö varastotoiminto, joten työ on mukavaa käsityötä ja omien aivojen käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

Olet täyttänyt jo 18 vuotta, otat työstäsi vastuun ja hoidat eteen tulevat tehtävät ripeästi, huolellisesti ja tarkasti loppuun asti. Toivomme, että sinulta löytyy innostunut ja reipas työasenne sekä erinomainen huumorintaju. Myös tietokoneen käyttötaitojen on oltava hyvät.

Työtehtävä on määräaikainen ajalla 1.5. - 30.9.21, sillä kesä on sesonkiamme rakentamisen ja sisustamisen alan verkkokaupoissa. Teemme mielellämme vähintään 3 kk työsopimuksia ja palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. 

Tämä kuuluu mielestämme sarjaan #greatjobs. Avaa keskustelu tehtävästä lyhyen hakemuksen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 1.4.21 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot