Kesätöihin verkkokaupan toimistolle Riihimäelle
BHG Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Verkkokaupalla menee hyvin ja kasvamme kovaa vauhtia. Meillä on tarjota mielenkiintoisia kesätyömahdollisuuksia niin hankinnan, talouden, logistiikan, myynnin kuin asiakaspalvelunkin toiminnoissa. Viime vuonna palkkasimme yli 20 kesätyöntekijää eri tehtäviin eri toimipisteillemme.

Etsimme tällä ilmoituksella KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TOIMISTOTEHTÄVIIN Riihimäelle

Toimistotehtävät Riihimäellä ovat tyypillisimmällään verkkokauppatilausten ja toimitusvahvistusten käsittelyä, taloudessa ostolaskujen käsittelyä ja asiakaspalvelussa jälkimarkkinointia tilanneiden asiakkaiden suuntaan. 

Toivomme, että olet täyttänyt jo 18 vuotta, otat työstäsi itsenäisen vastuun ja hoidat eteen tulevat tehtävät ripeästi, huolellisesti ja tarkasti loppuun asti. On etu, jos olet jo aikaisemmin tehnyt vastaavia toimistotehtäviä. Tietokoneen käyttötaitojen ja uusien ohjelmien omaksumisen on oltava sujuvaa.

Työtehtävät ovat määräaikaisia ajalla 1.3.-30.9. Kesä on sesonkiamme rakentamisen ja sisustamisen alan verkkokaupoissa. Teemme mielellämme vähintään 3 kk työsopimuksia ja palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukaan noin 1 700 euroa kuukaudessa. Toimistomme on Riihimäen keskustassa.

Lähetä hyvä hakemus mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 1.4.2021! #kesätyö2021 #greatjobs #bhgfinland

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot