(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Varman tietohallintoon
Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Varman tietohallinnossa vastuullamme on huolehtia Varman tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimivuudesta, ylläpidosta ja kehityksestä yhteistyössä toimittajien kanssa sekä kehittää menetelmiä ja toimintatapoja.

IT-harjoittelijana pääset työskentelemään ICT-infrapalveluiden parissa. Osallistut erilaisiin työtehtäviin liittyen palvelunhallintaan sekä kapasiteettipalveluihin oman osaamisesi puitteissa. Työtä tehdään yhteistyössä Varman ja palveluntarjoajien asiantuntijoiden kanssa. Odotamme sinulta positiivista otetta ja kykyä nähdä mahdollisuuksia esteiden sijaan, hyviä yhteistyötaitoja ja halua oppia uusia asioita ja työvälineitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tietohallinnon kehittyvässä toimintaympäristössä ja olla mukana uudistamassa toimintaamme.

Varmalaiset arvostavat yhtiön tarjoamia kehittymismahdollisuuksia, hyvää esimiestyötä sekä osaavia ja sparraavia työkavereita. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat uutta työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä tietohallinnon parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää varma.fi/rekrytointi.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen täällä. Hae kesätyötä tietohallinnon harjoittelupaikkaan täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.