(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Varman sijoitustoiminnon kiinteistöhallintoon
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Varma sijoittaa eläkemaksuina kerätyt varat tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten. Varman sijoitusomaisuus on noin 45 miljardia euroa. Sijoitamme pääasiassa korko-, osake- ja kiinteistösijoituksiin sekä hedgerahastoihin. Sijoitustoiminnossamme työskentelee noin 70 sijoitusalan ammattilaista.

Kiinteistöhallinnossa tehtävääsi kuuluu vuokralaishallinnon päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhteistyössä reskontrapalveluja tuottavan yhteistyökumppanin kanssa. Tiliöit kiinteistöjen ostolaskuja sekä osallistut asiakaspalveluun. Ylläpidät kiinteistöhallintojärjestelmää ja tuotat raportteja ja analyysejä. Toimit vuokralaisten apuna ja tukena vuokriin ja muihin vuokrasopimuksiin liittyvissä asioissa sekä varmistat, että laskutus sujuu vuokrasopimusten mukaisesti ja selvität nopeasti mahdolliset epäselvyydet.

Kaikissa sijoitustoiminnon tehtävissä odotetaan sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sijoittamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää varma.fi/rekrytointi.

Hakeminen

Katso myös muut sijoituksen kesätyöpaikkamme ja hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen täällä. Hae kesätyötä sijoitustoiminnon kiinteistöhallinnosta täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.