(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Varman pienyritysasiakkuuksiin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Varmalla on vahva strateginen painopiste yrittäjyyden sekä pienten ja kasvavien yritysten parissa. Nyt haemmekin lisää voimaa kesäksi pienyritysosastollemme aloittelevien ja pienten yritysten pariin. Osastomme tekemistä kuvaa rohkea, asiakaslähtöinen ja uudenlainen tekeminen. Seuraamme vahvasti markkinoita ja olemme valmiita reagoimaan nopeasti asiakastarpeiden ja -käyttäytymisen muutokseen. Olethan sinäkin valmis mukautumaan asiakkaan tarve edellä.

Kesätyöntekijältä odotamme hyvää asennetta ja motivaatiota olla osana Varman pienyritysosastoa. Olet kiinnostunut pienyritysten ja yrittäjien toiminnasta ja haluat näyttää tämän olemalla aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Työyhteisössä sinut tullaan tuntemaan aktiivisena kollegana tekemässä arvokasta työtä Varman menestyksen eteen.

Opiskelujen ohessa sinulla on mahdollisesi kertynyt kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä. Kokemustasi ja taustaasi tärkeämpää on kuitenkin halu kehittyä, aito innostus ja positiivinen asenne.

Työtehtävät koostuvat mielenkiintoisista asiakkuuden hoitoon ja myyntiin liittyvistä töistä sekä pienyritysosaston kokonaisuutta tukevista tehtävistä. Töihin tullessasi sinua odottaa motivoitunut ja energinen osasto, jossa ei huumori lopu kesken.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä pienyritysasiakkuuksien parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää varma.fi/rekrytointi.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen täällä. Hae kesätyötä täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.