(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Varman lakiasioihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Varman lakiasioissa ja juridisissa palveluissa tarjoamme juridista asiantuntijatukea eläke- ja vakuutusasioissa ja osallistumme työeläkejärjestelmän kehittämiseen yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tehtäviimme kuuluu huolehtia mm. Compliancesta, tietosuojasta, sopimusoikeuksista ja lainmuutosviestinnästä.

Lakiasioiden kesätyötehtävässä avustat sijoitustoiminnan lakimiehiä. Tutustut työeläkeyhtiön sijoitustoiminnan juridiikkaan ja sijoitusinstrumentteihin liittyviin sopimuskokonaisuuksiin. Tehtävänäsi on avustaa erityisesti sopimushallinnan kehittämisessä ja siihen liittyvän työkalun käyttöönotossa.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä lakiasioiden parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää varma.fi/rekrytointi.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen täällä. Hae kesätyötä täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.