(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Varman eläkepalveluiden neuvontaan
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Eläkepalveluissa huolehdimme eläkkeiden laskennasta, eläkepäätösten antamisesta ja niiden maksamisesta. Jos työkyky on heikennyt, etsimme sopivaa polkua työelämässä jatkamiseen ammatillisen kuntoutuksen keinoin, ja jos työhön paluu ei ole mahdollinen sairauden vuoksi, turvaamme toimeentulon työkyvyttömyyseläkkeellä. Tarjoamme asiakkaille osuvaa neuvontaa ja vaivattomia sekä ihmisläheisiä palveluita.

Tule luomaan kanssamme Suomen parasta asiakaskokemusta iloisen ilmapiirin arjessa eläkepalvelujen neuvontatiimiin. Tehtävässä saat monipuolisen kokemuksen työeläjärjestelmästä, siihen linkittyvästä sosiaaliturvasta sekä vaativasta asiakaspalvelusta. Neuvontatiimin lisäksi osastollamme työskentelee palvelukehitystiimin asiantuntijat. Palveluita yhdessä kehittäen meillä on koko ajan kirkas näkemys asiakkaiden odotuksiin.

Eläkepalveluiden neuvontatiimissä tehtäviisi kuuluu eläke- ja kuntoutusneuvonta puhelimitse, sähköpostilla ja chatissä, eläkearviolaskelmien tuottaminen, asiakaspalvelu Varman asiakaspisteessä sekä asiakkaiden opastaminen Varman verkkopalvelujen käytössä.

Odotamme sinulta aitoa innostusta asiakaspalveluun, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä sitoutumista arvostavaan, rentoon ja hyvään arkeen töissä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman aikaisin keväällä ja pystyt jatkamaan tarvittaessa vielä kesän jälkeen. Lisätietoja antaa tarvittaessa neuvontatiimin esimies Marjukka Matikainen, p. 040 549 6992.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä eläkepalveluiden parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää varma.fi/rekrytointi.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen täällä. Hae kesätyötä täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.