(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin varastotyöntekijäksi
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Puuttuuko sinulta vielä kesätyö ja haluaisitko työskennellä kesän ajan mukavassa porukassa, työssä jossa aika ei käy pitkäksi? Haemme erilaisiin varastoympäristöihin ja moniin erilaisiin tehtäviin työntekijöitä kesän ajaksi.

Kenelle tehtävät sopivat?

Varastotehtävät voisivat sopia sinulle, olitpa sitten opiskelija, vasta opinnoista valmistunut, työelämän konkari tai jotain näiden väliltä. Tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan, sillä työtehtäviin järjestämme kattavan perehdytyksen. Älä siis epäröi lukaista ilmoitusta loppuun.

Millaisia tehtäviä varastoilla on tarjolla kesäksi?

Voit päästä tekemään esimerkiksi keräilytehtäviä puheohjatun keruujärjestelmän kanssa, tai työskentelemään tuotteiden hyllytyksen parissa. Tarjolla on myös erilaisia kevyempiä pakkaus- ja tarroitustehtäviä sekä jonkin verran aiempaa varastokokemusta vaativia trukki- tai vastaanottotehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?

Työtehtävissä edellytetään täysi-ikäisyyttä ja työn oppiaksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Omalla autolla liikkuminen mahdollistaa työpaikoille ja kaikkiin työvuoroihin sujuvasti pääsemisen. Työvuorot varastoilla painottuvat vahvasti 2-vuorotyöhön (aamu- ja iltavuoroihin).

Tarjoamme sinulle reilun työehtosopimusten mukaisen palkan, arvokasta työkokemusta, uusia kavereita ja mukavia muistoja kesätyöstäsi!

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä erilaisissa varastoympäristöissä ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksen nopeasti, niin päästään kartoittamaan juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa!