(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin varastotyöntekijäksi Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Oletko sinä reippaan asenteen omaava, varastotöistä kiinnostunut henkilö vailla kesätöitä. Etsimme nyt asiakkaallemme varastotyöntekijöitä kevään ja kesän ajaksi.

Haemme asiakkaamme Tuusulan Jusslassa sijaitsevaan moderniin varastoon kesätyöntekijöitä. Työt on mahdollista aloittaa jo maalis-huhtikuun aikana ja jatkuvat elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään vuoroviikoin aamuvuorossa (6:00-14:00) ja iltavuorossa (14:00-22:00). Kyseessä on maanantaista perjantaihin tehtävä arkityö.

Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti keräilyä sekä vastaanottoa. Työtehtävissä pääset käyttämään myös vastapainotrukkia sekä lavansiirtovaunua. Aikaisempaa osaamista trukeista ja työtehtävistä sinulta ei vaadita, sillä tarjoamme laadukkaan perehdytyksen varmistaakseemme menestymisesi kesätöiden ajan. Aikaisempi kokemus varastotöistä katsotaan kuitenkin eduksesi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittymään ja saamaan kokemusta monipuolisista varaston työtehtävistä nuorekkaassa ja kannustavassa porukassa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.