Kesätöihin varastolle päivävuoroon
RCK Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsitkö kesätöitä? Haluatko viettää tulevan kesän viihtyisässä ympäristössä varastolla?

Haemme asiakkaallemme RCK Finland Oy:lle Vantaan Piispankylään kesätyöntekijöitä päivävuorossa tapahtuvaan varastotyöhön. Työtä tehdään arkisin klo 08–16 työvuorossa. Myös mahdolliset lauantaivuorot voivat satunnaisesti toteutua, joten toivomme hakijalta myös mahdollisuutta joustaa.

Työt alkavat toukokuun aikana ja toivomme, että pystyt työskentelemään ainakin elokuun loppuun saakka kokoaikaisesti. Kesän jälkeen voi olla mahdollista jatkaa työssä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja yhteisön mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Työtä tehdään rennon, mutta tehokkaan työporukan kesken. Työpäiväsi tulisi koostumaan yleisistä varastotehtävistä, kuten esimerkiksi tuotteiden keräilystä. Myös tuotteiden vastaanotto ja pakkaaminen ovat olennaisia työtehtäviä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen varastotehtävistä, mutta kaikkein tärkeintä on reipas ja positiivinen asenne sekä halu oppia uutta.

Tartu tähän loistavaan työmahdollisuuteen ja jätä hakemuksesi meille heti.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoa RCK:sta:

https://kauppa.rckfinland.fi/

https://www.youtube.com/watch?v=9reqllKK8jU

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452037
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa