(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin varastolle Hämeenlinnaan!
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Oletko sinä energisen ja rohkean asenteen omaava hyvä tyyppi? Omaatko aiempaa tuntumaa varastoalalle tai tahdot oppia monipuolisia varastoalan töitä? Pystytkö aloittamaan pian ja voit työskennellä kesän lopulle asti?

Etsimme nyt asiakkaallemme Hämeenlinnaan tekemisen meiningillä varustettuja varastotyöntekijöitä avuksi kevään ja kesän kiireisiin.

Töitä tehdään siistin ja nykyaikaisen varaston monipuolisissa tehtävissä. Eniten tekijöitä tarvitaan keräilytyössä, mutta töitä on tarjolla myös esimerkiksi pakkaamisen ja vastaanoton tehtävissä, oman lähtötasosi ja oppimishalusi mukaan. Töitä tehdään kahdessa vuorossa kello 6-22 välillä.

Töitä on tarjolla oman mahdollisuutesi mukaan koko- tai osa-aikaisesti elokuun loppuun, tilanteen mukaan mahdollisesti vuoden loppuun asti.

Työssä pärjääminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, mutta aiempi kokemus varastoympäristöstä on useassa tehtävässä eduksi. Tarvitset kuitenkin ennenkaikkea avointa ja energistä mieltä sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta päästä työskentelemään kesän ajan mukavassa porukassa, jätä hakemuksesi heti! Paikkoja on auki useampia ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.