Kesätöihin turvamyyjäksi Tampereelle
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme KV Turvalle turvamyyjiä kesätöihin Tampereella sijaitseviin kohteisiin.

Omaatko vartijakortin ja kaipailet kesäduunia? Kauppaympäristö ei pelota sinua, etkä jää asiakaspalvelutilanteessa sanattomaksi? Meiltä voisi löytyä paikka juuri sinulle!

Etsitään vartijakortillisia kesätyöntekijöitä Tampereen yksikköön osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa, joten sinulla voi olla mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi kesän menoja silmällä pitäen.

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Turvamyyjä on kaupan tehtävissä avustava vartija. Turvaamme asiakkaan henkilöstön ja omaisuuden sekä tuemme myymälän päivittäistä toimintaa. Turvamyyjänä olet työyhteisön tärkeä jäsen, jonka osaamista arvostetaan. Turvamyyjänä olet omalla toiminnallasi luomassa turvallisia työolosuhteita ja puuttumassa varkaushävikkiin myymälöissä.

Työ on enimmäkseen ilta-, ja viikonloppupainotteista.

Työt sijoittuvat huhtikuu-syyskuu välille, sekä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesälomakauden jälkeen.

Palkkaus: Vartiointialan TES taso III

Palkan lisät maksetaan prosentuaalisesti peruspalkasta: Iltalisä 35%, lauantailisä 45%, yölisä 55% ja sunnuntai/pyhälisä 100%

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Parhaiten pärjäät meillä olemalla oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

 

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

Nevena Ek

Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826
Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Tampere
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426406
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa