(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin turvallisuusalalle
Avarn Security

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Vietä kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienaa samalla rahaa! AVARN Securityllä sinulla on mahdollisuus tutustua turvallisuusalaan mukavien sekä osaavien työkavereiden kanssa. 

Haemme eri puolille pääkaupunkiseutua kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisiin turvallisuusalan työtehtäviin, jotka voivat olla koko- tai osa-aikaisia. Kesätyöt sijoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuun välille, mutta osalle työntekijöistä voimme tarjota töitä jo aikaisemmin keväällä.

Millaista on työ turvallisuuden parissa?

Turvallisuustyössä keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien. Taustatukenasi ovat tsemppaava esimies, 24/7 hälytyskeskus sekä mukava työyhteisö. Tarjolla olevia työtehtäviä kesäksi ovat mm.

 • aulapalveluhenkilö
 • piirivartija
 • paikallisvartija
 • järjestyksenvalvoja
 • myymälävartija
    

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme 

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävissä suoriutuaksesi tarvitset tehtäväkohtaisen koulutuksen, pätevyyden tai luvan, joita ovat mm. vartijakortti ja järjestyksenvalvojakortti. AVARN Security tarjoaa tarvittaessa peruskoulutuksen tai täydentävän koulutuksen tehtävään.
 

Eduksesi katsomme

 • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta.
 • voimassa olevan vartijakortin tai muun koulutuksen turvallisuusalalta.
 • englannin kielen taidon ja muun kielitaidon.


Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. AVARN Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.4.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Rekrytoijamme vastaavat kysymyksiin osoitteen rekry@avarn.fi kautta. Voit jättää meille myös soittopyynnön, niin otamme sinuun myöhemmin yhteyttä.