Kesätöihin turvallisuusalalle Kymenlaaksoon
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme KV Turvalle turvallisuusalan osaajia kesätöihin Kymenlaakson alueella sijaitseviin kohteisiin.

Etsitään vartijakortillisia kesätyöntekijöitä Kymenlaakson yksikköön. Työsuhdemuoto on erikseen työhön kutsuttava, joten pystyt vaikuttamaan omiin vuoroihisi kesän menoja silmällä pitäen.

Kymenlaakson yksikössä sinulla on mahdollisuus työskennellä niin turvamyyjänä, paikallisvartijana, kuin PRJV-toimeksiannoissakin. PRJV-toimeksiannot vaativat vartijakortin lisäksi voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia.

Kauppaympäristössä jokainen päivä on erilainen, eikä yllättäviltä asiakaspalvelutilanteilta voi välttyä. Tässä siis loistava tilaisuus oppia uutta tai kehittää jo olemassaolevaa turvallisuusalan-, tai kaupan alan osaamistasi.

Työ on enimmäkseen ilta-, ja viikonloppupainotteista.

Työt sijoittuvat huhtikuu-syyskuu välille, sekä on mahdollista jatkaa töitä myös kesälomakauden jälkeen.

Työalueena on Vaalimaa, Hamina ja Kotka, joten ajokortin omaaminen on suositeltavaa, sillä se mahdollistaa laajemman työskentelyalueen.

Palkkaus: Vartiointialan TES työtehtävän mukaan.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Parhaiten pärjäät meillä olemalla oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

 

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

Nevena Ek

Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826
Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Vaalimaa, Hamina, Kotka
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451498
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaalimaa, Kymenlaakso