(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Haemme Turun seudun asiakasyrityksiin innokkaita ja positiivisen asenteen omaavia kesätyöntekijöitä.

Haemme kesätyöntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin Turun seudun teollisuusyrityksiin. Työtehtävät ovat perustuotantotehtäviä teollisessa valmistuksessa. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkupuolella olevalle henkilölle, sillä työhön perehdytetään työpaikalla.

Toivomme hakijoilta

  • oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta sekä aitoa halua ja mielenkiintoa kerryttää työkokemusta
  • työelämän pelisääntöjen tuntemusta
  • mahdollisuutta tehdä vuorotöitä

Lisäksi katsomme eduksi sähkö- tai metallialan koulutuksen ja mahdollisen aikaisemman työkokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys. Korkealla työmoraalilla ja valmiudella kääriä hihat pääsee jo pitkälle!

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä kesätöissä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan korkeaa motivaatiota ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Lisäksi saat taustallesi vahvan ja monipuolisen organisaation tuen.

Lähetä hakemus oheisen linkin kautta pikaisesti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävistä antaa Laura Ström, puh. 0469236044 maanantaina 4.2. klo 10-12.

Barona on yhtenä pääyhteistyökumppanina mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka on vakiinnuttanut paikkansa kesätyöhakijoiden keskuudessa. "Vastuullinen kesäduuni on kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14 - 29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen (hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus)."

Edellytykset työnsaannille: Oma-aloitteinen, Valmis vuorotyöhön