Kesätöihin Teollisuuspalveluille
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Transval Teollisuuspalvelut

Etsimme Transval Teollisuuspalveluiden toimipisteisiimme reippaita työntekijöitä kesän ajaksi monipuolisiin varastotyötehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi pakkaamista, trukinajoa ja muita yleisiä varaston työtehtäviä.  

Töitä tehdään vuoroviikoin maanantaista perjantaihin 6.00-14.00 ja 14.00-22.00. Palkka määräytyy kohteessa käytettävän työehtosopimuksen mukaan. 

Työssä menestyäksesi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen varastotyöskentelystä sekä osaamisen eri koneiden ja työkalujen käytöstä. Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva sekä oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa. Mahdollisuus kesän jälkeen myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi ja aiemmasta kokemuksestasi. Kerro myös millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään sekä käytätkö kulkemiseen julkisia kulkuneuvoja vai onko käytössäsi oma auto.

 Eduksesi katsomme:

  • Aikaisemman kokemuksen logistiikka-alalta
  • Kyvyn omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuuden työtehtävissä
  • Joustavuuden työaikojen suhteen
  • Eri trukkien käyttökokemuksen
  • Työturvallisuuskortin

 

Valittaville henkilöille tullaan tekemään lyhyt tietoturvaselvitys.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot