Kesätöihin Teollisuuspalveluille
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Kesätöihin Teollisuuspalveluille Hyvinkäälle

Etsimme Transval Teollisuuspalveluiden toimipisteisiimme reippaita työntekijöitä kesän ajaksi monipuolisiin varastotyötehtäviin Hyvinkäälle. Tehtäväsi pitävät sisällään esimerkiksi vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista, trukinajoa ja muita yleisiä varaston työtehtäviä.  

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin klo 6.00-18.00 välissä syyskuuhun asti. Mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkka määräytyy kohteessa käytettävän työehtosopimuksen mukaan. 

Työssä menestyäksesi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen varastotyöskentelystä sekä osaamisen eri koneiden ja työkalujen käytöstä.  Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva sekä oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa. 

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi sekä aiemmasta kokemuksestasi.

 Eduksesi katsomme:

  • Aikaisemman kokemuksen logistiikka-alalta
  • Kyvyn omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuuden työtehtävissä
  • Joustavuuden työaikojen suhteen
  • Eri trukkien käyttökokemuksen
  • Työturvallisuuskortin

 

Valittaville henkilöille tullaan tekemään lyhyt tietoturvaselvitys.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi      

             

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Hyvinkää
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot