(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Stadin terasseille!
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua

TERASSITARJOILIJOITA

Tunnetko jo auringon poltteen kasvoissasi ja hyvän fiiliksen, kun Stadin kadut ja terassit täyttyvät iloisista ihmisistä? 

Nyt on aika suunnata katse kesään ja suunnitella paras kesä ikinä! Etsimme reippaita kesätyöntekijöitä terassitarjoilijoiksi. Oletko asiakaspalveluhenkinen, aurinkoinen ja vuorovaikutustaitoinen aloitteleva, tai jo hyvän kokemuksen kerännyt ravintola-alan osaaja? Me etsimme Sinua!

Työt alkavat joustavasti kesän kynnyksellä. Kerrothan siis hakemuksessasi, miten olet käytettävissä ja milloin voit aloittaa. Palkkaus MARA tes. 

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivujemme kautta, tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net.