Kesätöihin Sandvikille Turkuun!
Sandvik Mining and Construction Oy Turku

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Kiinnostaako kesätyöpaikka huipputekniikan parissa, teknologiateollisuuden kansainvälisessä eturivissä? Etsimme Sandvikille kesätyöntekijöitä kokoonpano- ja asennustehtäviin Turun tehtaalle!

Sandvik on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.

Tutustu työtehtäviin ja mahdollisiin tuleviin työkavereihisi tästä: https://www.youtube.com/watch?v=RLp9m7LBFEk

Tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia tuotannon työtehtäviä siistissä, turvallisessa ja nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Työskentely tapahtuu tiimityönä, joten sinulla on aina osaavan työkaverin apu lähelläsi. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa joten odotamme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Sopiva tyyppi meille on esimerkiksi teknisen alan ammattikoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija, kenellä on kiinnostusta työskennellä huipputeknologiaa sisältävien laitteiden parissa. Edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja hyvää asennetta työtä kohtaan! Plussaa on aikaisempi kokemus asennus- tai kokoonpanotehtävistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa ja kestävät elo-syyskuun loppuun. Kesätöiden jälkeen on mahdollisuus jatkaa töitä nollasopimuksella. Palkkaus on vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja antaa Baronalla Ida-Maria Yli-Nissilä, puh. 050 400 3817 arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot