(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin raksalle
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme usealle asiakasyrityksellemme reippaita ja osaavia aputyöntekijöitä kevään sekä kesän ajaksi.

Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Turussa, Kaarinassa, Raisiossa ja Liedossa. Kohteet ovat saneeraustyömaita ja uudiskohteita ja pääasialliset työtehtävät näillä työmailla on helppojen suojausten laittaminen, tavaroiden kanto, piikkaukset ja yleisen siisteyden ylläpito.
Työaika työmailla on klo 7.00-15.30.

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta auttaa vauhtiin pääsemisessä. Voit myös korvata puuttuvan kokemuksen kovalla asenteella ja omatoimisella työnteolla. Osaamisen ja kokemuksen mukaan voit myös päästä avustamaan kokeneita kirvesmiehiä sekä tekemään helppoja rakennustöitä.

Tähän tehtävään edellytämme:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- hyvää fyysistä kuntoa

- sujuvaa suomen kielen taitoa

Toimi nopeasti, sillä työt alkavat huhti-toukokuun aikana. Palkka (vähintään TES) ja työkohteet katsotaan haastattelun yhteydessä osaamisen ja mieltymysten mukaan. Lisätietoja saat Marcukselta 050 470 5775. 

Hakemuksen voit lähettää alla olevasta linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen marcus.nyman@varvaamo.fi.
HUOM! Mainitse hakemuksessasi koska pystyt aloittamaan kesätyöt ja kuinka pitkään voit työskennellä.

 

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu rakennusmiehenä ja -apumiehenä työskentelevään Janneen tästä linkistä tai rakennusapumiehenä keikkailevaan Georgeen täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.