(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin rakennustarvikkeiden pariin!
Hakulan Puu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Kiinnostaako kesätyö raikkaassa ulkoilmassa? Etsimme asiakkaallemme Hakulan Puulle kesätyöntekijöitä rakennustarvikekaupan tehtäviin!

Työtehtäviin kuuluu asiakastilausten keräys ja paketointi, sekä muut varastotyöhön liittyvät tehtävät, esimerkiksi kuorman purku ja lastaus. Työssä pääset myös näyttämään kyntesi asiakaspalvelussa. Töitä tehdään arkisin porrastetusti 7-18 välillä ja tarjolla on myös satunnaisia lauantaivuoroja.

Etsimämme kesätyöntekijät ovat oma-aloitteisia sekä huolellisia. Aikaisempi käyttökokemus trukeista tai esimerkiksi traktoreista katsotaan eduksi. Myös rakennustarvikkeiden tuntemuksesta on hyötyä. Työt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja tekemistä riittää elokuun loppuun saakka. Työstä maksetaan Kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Tässä kesätyössä pääset työskentelemään innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä alan ammattilaisten ympäröimänä! Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.