(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin rakennustarvikkeiden pariin!
Hakulan Puu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Kiinnostaako työskentely raikkaassa ulkoilmassa? Haluatko kehittyä rakennustarvikekaupan osaajaksi?

Haemme Liedossa sijaitsevalle rakennustarvikekauppiaalle Hakulan Puulle ahkeraa ja innokasta varastotyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu asiakastilausten keräys ja paketointi, sekä muut varastotyöhön liittyvät tehtävät, esimerkiksi kuorman purku ja lastaus. Töitä tehdään arkisin porrastetusti 7-18 välillä ja tarjolla on myös satunnaisia lauantaivuoroja.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta trukilla työskentelystä, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Rakennustarvikkeiden tuntemus katsotaan eduksi. Työssä menestyvä henkilö on oma-aloitteinen ja huolellinen, sekä fyysisesti hyvässä kunnossa. Työt on mahdollista aloittaa jo huhtikuun alussa ja tekemistä riittää elokuun loppuun saakka. Työstä maksetaan Kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Tarjoamme työntekijälle viihtyisän ympäristön alan ammattilaisten ympäröimänä. Liity osaksi rautaisten ammattilaisten huippujengiä ja hae paikkaa jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Joonas Maunula (p. 050 465 5027) tiistaisin kello 13-15.