Kesätöihin puutarhalle

Henkilöstöpalvelu Heimo
Tietoa tehtävästä

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme puutarha-alan asiakkaallemme Vääksyyn

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ

Eduksesi katsomme:


- Innokkuuden tehdä puutarhan monipuolisia työtehtäviä
- Motivaatiota tehdä töitä säässä kuin säässä
- Halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla

Tarjoamme sinulle:

- Hyvän työkokemuksen puutarha-alan sesongista
- Määräaikaisen työsuhteen arviolta toukokuun alusta kesäkuun puoleenväliin
- Päivätyön arkisin sekä viikonloppuisin
- Työn mukavassa ympäristössä ja mielekkäässä työyhteisössä

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai henkilölle, joka etsii uusia kokemuksia puutarha-alalta. . Työ on monipuolista, johon sisältyy mm. kukkien kastelua ja kitkemistä sekä kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä ja tuotetuntemus on tehtävässä eduksi. Tosin aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on se että, olet reipas, oma-aloitteinen, avulias ja oppimishaluinen sekä asiakaspalveluhenkinen.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 13.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta