(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Platom Oy:lle
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019
Platom Oy on vuonna 1998 perustettu ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Kesätyöntekijä

Kesätyöntekijänä pääset tutustumaan ydinvoimatekniikan asiantuntijoiden työhön ja soveltamaan teoriaopintojasi käytäntöön. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Voit olla esimerkiksi kone-, energia-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööriopiskelija tai teekkari.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan voi sisältyä myös asiakaskäyntejä.

Platomin Rauman toimistolle kesätöihin tulevalle kesäteekkarille Rauman kaupunki tarjoaa ilmaisen asunnon ja bussikortin kesä-, heinä- ja elokuulle 2019.

Ilmoita hakemuksessasi millä paikkakunnalla olet kiinnostunut työskentelemään.

Jätä hakemuksesi liitetiedostoineen ohessa olevan linkin kautta 15.2. mennessä. Tarvittaessa lisätietoja antavat Go On Mikkeli Juuso Kangaskorpi 0405859885 tai Anna Orava 0445859886